Koh Tao & Koh Pangan!

Hejsan pa er!Just nu ar vi pa Koh pangan dar vi har varit sedan 17 januari. Den storsta anledningen till att vi akte hit var for att det ar fullmoon party har och det sags vara valdigt haftigt att uppleva. Det ar namligen mellan 20 000 - 30 000 personer som alla festar tillsammans pa en strand! Och det var det, det var grymt! Vi kom hem klockan 8 pa morgonen och dansade heela natten! Vi hade aven kopt tva snyggalinnen dar det stod " fullmoon party" pa och alla malade aven varandra med body painting. sa man var ju ratt fargglad! har har vi aven umgatts mycket med vara grannar pa hotellet, 3 st lule bor, Tim, Henke & david ! trevliga grabbar det dar! Vi hangde aven pa dom tva dagar efter fullmoon till norra delen av koh pangan som sags vara valdigt fint och att det finns fina strander dar, det var helt ratt. Det var hur fint som helst och kristallklart vatten. Sa det har aven blivit snorkling.

Innan vi kom hit sa var vi pa en mysig o som heter Koh tao, dar var vi i 5 natter. Nu kommer jag inte ihag om jag skrivit om det redan men det ar en o som man maste besoka. En mysig o som man kan aka till bade om man vill ta det lugnt eller om man vill festa. Dar traffade vi ett gang norrman som vi var ganska mycket med. Vi hyrde aven fyrhjuling och moped for att kunna ta oss till de olika stranderna som man inte kunde aka med bil till. Vattnet var aven har kristallklart. vilket ar underbart. Denna on gillade bade jag och veronica, var favorit o hittills. Hit kommer jag verkligen att aka igen.

Imorgon bar det av till Kualalumpur i Malayisa for att vara dar i nagra dagar for att sedan atervanda till Phuket for att mota upp de andra tjejerna :D

/ Emma

Bildregn!

snorkling
Snorkling, phuket


Phi Phi

Phi Phi

Moskwa


Transsibiriska jarnvagen


mongoliet


Fagelboet, Kina

Undergroundklubb i kina


Shanghai


Nyar, Patonbeach, Thailand!


Feest


fest pa phi phi


Nyyaaar!

Nyaaar!

Phi Phi

Phi Phi Island !

Tjeeena!

Nu ar jag och verre pa Phi Phi island. mysig o maste jag saga!
Det har hant an del sedan forra gangen jag skrev sa tankte skriva en liten uppdatering.

Vi akte som sagt forst till Bangkok dar vi skulle vara i tva dagar forst var det meningen men blev bara en natt i bangkok pga av att vi ville vara i phuket over nyar och var da tvugna att aka sa vi var dar nagra dagar innan for att vi hade bokat ett hotell redan. Kvallen i Bangkok var mysig, vi traffade en rolig prick och hans vanner som vi var ute och at med och sen akte till bargatan..eller ja den gatan dar det var en massa prostituerade bla annat pa. vi gick igenom dar och jag maste saga att jag blev sa himla forvanad, jag trodde inte att det var sa som det var..det stod tjejer som hade nummer pa sig och sedan sag man massa aldre man med unga thailandare. helt sjukt att det ar lagligt i Thailand. aja nog pratat om det. Vi var aven pa en nattmarknad i bangkok.
Vi kom hem sent pa nattenoch da skulle vi kolla buss eller flyg till phuket, det var helt fullt pa alla bussar och det fanns inte ett enda flyg...forrans efter nyar. Vi fick panik och blev oroliga for att vi inte skulle komma till Phuket till Nyar. Men efter manga om och men sa fick vi tva bussbiljetter, 12 timmars resa som endast kostade 113 kr. billigt som bara den !

Val nere i Phuket sa trivdes vi som fiskarna i vattnet. Nu kunde vi slappna av! Vi har haft lite otur med vadret. har varit ganska molnigt har nere men fortfarande varmt. sa sa bruna har vi inte blivit an, men som tur var har vi ett antal veckor kvar har!  tuuur. Vi har aven haft lite otur med att bade jag och verre varit sjuka har nere. Men nu mar vi bra :) Har aven varit pa thai massage 1h 30 min  for 70 kr, helt klart vart det !

Nyar blev riktigt bra. Var pa beach party och det var hur mycket folk som helst. Sa pa tolvslaget stod vi pa stranden och kollade upp pa alla fyrverkerier, haftig kansla!
Har aven traffat nagra australienare, Corey, Shane och deras vanner  som vi varit lite med. Goa killar det dar.

Som sagt nu ar vi pa phi phi island. Har ar det mycker ungdomar och fest! sa har blivit en del festande nu de senaste dagarna! riktigt kul. Har aven traffat lite svenskar har som vi forfestat med. Stockholmare forressten, som hela tiden harmar hur vi pratar och tycker det later kul haha. ..

mer att saga finns det men det far jag skriva en annan dag..
/ Emma

RSS 2.0